Nieuwjaarsbijeenkomst flexwerkers 2017

Workshop – Business Model Canvas

5 slimme LinkedIn profiel tips die klanten aanspreken

Met meer dan 500 miljoen leden is LinkedIn het meest populaire social network voor business professionals. Als een van de meest gebruikte online platforms ter wereld biedt het netwerk vele kansen voor mensen en bedrijven. Maar hoe verzilver je al die kansen die LinkedIn biedt?

Lees meer

Innovatie, hoe druk moet je je erom maken?

Ondernemen voor de toekomst Hoe bereid jij je als ondernemer voor op de toekomst? Deze vraag stond centraal tijdens de trend en innovatiesessie ‘Brainboost’. In samenwerking met Ondernemers in Bedrijf Utrecht organiseerde Pop-up een inspirerende bijeenkomst voor zelfstandig ondernemers die belangstelling hebben voor de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Hoe haal je het meeste uit je zwembad-ideeen?

Ideeen

Ondernemers ideeën

Ondernemers ideeën

Een eigenschap van ideeën is dat ze altijd op de raarste momenten boven komen drijven. Als je onder de douche staat of aan het autorijden bent en naar de radio luistert. Meestal zijn het ideeën die al een tijdje in je onderbewuste hebben rondgezworven, maar nog niet echt vorm hebben gekregen. En ineens zijn ze er! Creativiteit laat zich niet sturen en komt wanneer het dit zelf wil….

Lees meer

Nieuw! Summerschool voor zelfstandigen bij Pop-up professionals

De zomerperiode is aangebroken! Een mooie tijd om nieuwe oorden te ontdekken… Achterstallig onderhoud in en rondom het huis te doen… Of gewoon relaxen kan natuurlijk ook… Deze periode leent zich ook uitstekend om nieuwe ideeën en (bedrijfs)concepten te ontwikkelen en beter nog… Uit te proberen… Daarom heeft Pop Up Professionals de Summerschool in het leven geroepen!

Lees meer

Verslag van Pop-up is jarig! op 17 april

Pop-up professionals vierde donderdag 17 april haar allereerste verjaardag. Ter ere van haar 1-jarig bestaan werd er een netwerkbijeenkomst georganiseerd in De pionier in Utrecht. De bijeenkomst stond in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen waarbij er werd getoost op Pop-up’s 1e verjaardag.

Lees meer

Drie dingen die je moet vermijden bij het netwerken

We weten allemaal dat netwerken onze business aanzienlijk kan verbeteren; nieuwe verbindingen maken kan het begin zijn voor waardevolle nieuwe informatie, een kans op meer werk en opdrachten, en nog veel meer.

Maar toch doen velen van ons het verkeerd; en gaat het niet alleen om de meest gangbare fout van visitekaartjes uitwisselen en het contact niet correct opvolgen. Veel professionals weten niet zeker hoe ze in beeld moeten komen en de juiste indruk moeten maken. En dan vooral bij mensen die zeer veel gevraagd worden en weinig tijd hebben. Iedereen heeft het druk, maar je kunt je nauwelijks voorstellen hoeveel verzoeken sommige bekende mensen krijgen.

Lees meer

4 dingen die je moet weten over sales & marketing

Zzp’ers zijn een bijzondere soort: ze nemen allemaal risico’s, ze zijn innoverend en ze lossen problemen op. Vaak zijn ze enthousiast, gepassioneerd en bereid voor hun idealen op te komen. Maar veel zzp’ers worstelen met sales en marketing. Als jij daar ook last van hebt, dan zijn hier een paar tips om daarmee om te gaan.

Lees meer