Aanmelden workshop boekhouden

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

,

5 slimme LinkedIn-profiel tips die klanten aanspreekt

Met meer dan 433 miljoen leden is LinkedIn het meest populaire social network voor business professionals. Als een van de meest gebruikte online platforms ter wereld biedt het netwerk vele kansen voor mensen en bedrijven. Maar hoe verzilver je al die kansen die LinkedIn biedt?

Lees meer

Innovatie, hoe druk moet je je erom maken?

Hoe bereid jij je als ondernemer voor op de toekomst? Deze vraag stond centraal tijdens de trend en innovatiesessie ‘Brainboost’. In samenwerking met Ondernemers in Bedrijf Utrecht organiseerde Pop-up een inspirerende bijeenkomst voor zelfstandig ondernemers die belangstelling hebben voor de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Lees meer

,

Hoe haal je het meeste uit je zwembad-ideeen?

Een eigenschap van ideeën is dat ze altijd op de raarste momenten boven komen drijven. Als je onder de douche staat of aan het autorijden bent en naar de radio luistert. Meestal zijn het ideeën die al een tijdje in je onderbewuste hebben rondgezworven, maar nog niet echt vorm hebben gekregen. En ineens zijn ze er! Creativiteit laat zich niet sturen en komt wanneer het dit zelf wil….

Lees meer

Verzilvering van mijn prijs

Donderdag 17 april 2014: ik doe mee aan het vraag en aanbod spel tijdens het feestje voor het 1 jarige bestaan van Pop Up Professionals. Compleet verrast ben ik wanneer blijkt dat ik de prijs voor het meest originele affiche heb gekregen. Zeker als net gestarte onderneemster ervaar ik dit als een echte aanmoediging. Het bezielingsspel intrigeert de jury en brengt mij, samen met de tekening erbij, de faam. De prijs is een dagdeel de vergaderruimte van Pop Up Professionals te mogen gebruiken.

Lees meer

Nieuw! Summerschool bij Pop-up professionals

De zomerperiode is aangebroken! Een mooie tijd om nieuwe oorden te ontdekken… Achterstallig onderhoud in en rondom het huis te doen… Of gewoon relaxen kan natuurlijk ook… Deze periode leent zich ook uitstekend om nieuwe ideeën en (bedrijfs)concepten te ontwikkelen en beter nog… Uit te proberen… Daarom heeft Pop Up Professionals de Summerschool in het leven geroepen!

Lees meer

Verslag van Pop-up is jarig! op 17 april

Pop-up professionals vierde donderdag 17 april haar allereerste verjaardag. Ter ere van haar 1-jarig bestaan werd er een netwerkbijeenkomst georganiseerd in De pionier in Utrecht. De bijeenkomst stond in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen waarbij er werd getoost op Pop-up’s 1e verjaardag.

Lees meer