Missie van Pop-up professionals

De missie van Pop-up Professionals is een bijdrage leveren aan het succes van startende en kleine bedrijven in de regio Utrecht. Dit bereiken we door hen een goede werkplek, ondersteunende, vakinhoudelijke kennis en een netwerk te bieden met andere ondernemers, zodat ze kunnen groeien in hun ondernemerschap en met hun bedrijf.

 • Leren van elkaar

  Ontwikkeling is een kernwaarde die we graag uitdragen. Door je kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemen te laten groeien kun je jouw basis (en dus je omzet) voor je bedrijf verstevigen. Onze visie is: zelfstandig, maar niet alleen. Leren van elkaar.

  Daarom organiseren we graag met andere zzp’ers trainingen die jou als ondernemer versterken.

 • Ontmoeten

  We willen je graag verbinden met andere ondernemers binnen ons grote netwerk. Om je zo verder te helpen met je bedrijf, met als uiteindelijk doel je bedrijfsresultaten blijvend te verbeteren.

 • Samenwerken

  Samenwerking is één van de sleutels voor een succesvol bedrijf. Pop-up professionals richt zich op samenwerking tussen zzp’ers onderling én tussen zzp’ers en organisaties.

 • Efficient werken

  Met een goede werkplek buitenshuis, bieden we zzp’ers en ondernemers een mogelijkheid om werk en prive beter te scheiden en zo efficiënter te werken.

Wil je ook onderdeel uitmaken van het netwerk van Pop-up professionals?

Kom dan eens dagje onze werkplek proberen!