Werken bij Pop-up Professionals

Hoeveel werkplekken hebben jullie?

Wij hebben 23 werkplekken, waarvan er 5 vast zijn verhuurd aan Stade advies. Er zijn 15 bureaus en 8 werkplekken aan een lange tafel. Er zijn drie spreekruimtes waar je met maximaal 4 personen kunt samenwerken of overleggen en een vergaderzaal.

Hoe ziet een werkplek eruit?

We hebben de beste bureaustoelen in Utrecht! Een flexibele werkplek is een plek aan een lange tafel, maar met voldoende werkruimte. Er zitten genoeg stopcontacten en de ruimte is licht en open. Alle stoelen zijn ergonomisch verantwoord en we bieden gratis het gebruik van een laptopstandaard en een muismat aan. Je kunt ook er voor kiezen om te werken aan een groot bureau. Hierbij heb je ook een stopcontact tot je beschikking en een ladeblok.

Meer informatie

Wat hebben jullie voor faciliteiten?

Gratis faciliteiten zijn: WIFI, koffie, gebruik van een laptopstandaard en een muismat. In het gebouw is een bemande receptie en kun je er je post laten bezorgen. Betaalde en betaalbare faciliteiten: printen en kopiëren, een kluisje om je laptop in op te bergen (bijv. tijdens de lunch).

Hoe is de sfeer bij jullie?

Bij ons is de sfeer behoorlijk informeel. Het gebouw (De Pionier) is een voormalige mts en je werkt aan de vroegere (opgeknapte) werkbanken van de mts’ers. De uitstraling is ‘gezellig industrieel’.

Kan ik bij jullie ook lunchen?

Ja, er is een uitstekend bedrijfsrestaurant (van The Colour Kitchen), waar je voor een paar euro al een paar vers belegde boterhammen hebt en elke dag een paar ‘specials’.