Ondernemen voor de toekomst

Hoe bereid jij je als ondernemer voor op de toekomst? Deze vraag stond centraal tijdens de trend en innovatiesessie ‘Brainboost’. In samenwerking met Ondernemers in Bedrijf Utrecht organiseerde Pop-up een inspirerende bijeenkomst voor zelfstandig ondernemers die belangstelling hebben voor de nieuwste trends en ontwikkelingen.

De trendverkenners

Jan Henk Bouman en Wim van Rooijen trendverkenners van het eerste uur, namen ons mee in een wereld waarin robots, drones en computers steeds meer van ons gaan overnemen. Een bedreiging voor ons en onze werkzaamheden. Nee, integendeel deze trends bieden juist meer mogelijkheden. Mits je maar buiten de lijntjes wilt kleuren, open staat voor veranderingen en wilt samenwerken.

Na een inspirerend verhaal van Jan Henk en Wim, was het de beurt aan de 30 ondernemers die aanwezig waren bij de Brainboost.

Alleen maar luisteren, daar schiet je niets mee op. De ondernemers voor de toekomst gingen daarom aan verschillende tafels in gesprek met elkaar met vragen zoals ‘Wat zijn de trends die ik zie?’, ‘Wat kan er in mijn branche gedigitaliseerd worden?’  Het leverden interessante discussies op.

De avond eindigde met een ‘ouderwetse’ borrel, een echt biertje, wijntje en heerlijke hapjes. Gelukkig waren die nog niet gedigitaliseerd.

Brainboost is tot stand gekomen dankzij een bijdrage van de gemeente Utrecht.

logo-GU-roodPNG logo_eu_nlmetfondsenstatementeronderfc1