Werken bij Pop-up Professionals

Hoeveel werkplekken hebben jullie?

Wij hebben 23 werkplekken, waarvan er 5 vast zijn verhuurd aan Stade advies. Er zijn 15 bureaus en 8 werkplekken aan een lange tafel. Er zijn drie spreekruimtes waar je met maximaal 4 personen kunt samenwerken of overleggen en een vergaderzaal.

Hoe ziet een werkplek eruit?

We hebben de beste bureaustoelen in Utrecht! Een flexibele werkplek is een plek aan een lange tafel, maar met voldoende werkruimte. Er zitten genoeg stopcontacten en de ruimte is licht en open. Alle stoelen zijn ergonomisch verantwoord en we bieden gratis het gebruik van een laptopstandaard en een muismat aan. Je kunt ook er voor kiezen om te werken aan een groot bureau. Hierbij heb je ook een stopcontact tot je beschikking en een ladeblok.

Meer informatie

Wat hebben jullie voor faciliteiten?

Gratis faciliteiten zijn: WIFI, koffie, gebruik van een laptopstandaard en een muismat. In het gebouw is een bemande receptie en kun je er je post laten bezorgen. Betaalde en betaalbare faciliteiten: printen en kopiëren, een kluisje om je laptop in op te bergen (bijv. tijdens de lunch).

Hoe is de sfeer bij jullie?

Bij ons is de sfeer behoorlijk informeel. Het gebouw (De Pionier) is een voormalige mts en je werkt aan de vroegere (opgeknapte) werkbanken van de mts’ers. De uitstraling is ‘gezellig industrieel’.

Kan ik bij jullie ook lunchen?

Ja, er is een uitstekend bedrijfsrestaurant (van The Colour Kitchen), waar je voor een paar euro al een paar vers belegde boterhammen hebt en elke dag een paar ‘specials’.

Abonnementen afsluiten

Wat is voordeliger een abonnement afsluiten of per uur huren?

We adviseren je om een abonnement af te sluiten. Een uur werken bij Pop-up professionals kost je € 3,00. Omgerekend kun je met een fulltime abonnement voor 1,50 per uur komen werken. Je bespaart dan de helft! Daarnaast ontvang je nog veel extra’s bij je full-time abonnement!

Welke abonnementen bieden jullie?

  • Pop-up Single ( € 85,- / maand)
  • Pop-up Basis (€ 119, – / maand)
  • Pop-up Pro (€ 149, – / maand)
  • Pop-up Full-time (€ 199, – / maand).

Bovengenoemde prijzen zijn ex. 21% BTW.

Check voor meer informatie onze pagina over abonnementen.

Kan ik een dagje een flexwerkplek komen proberen?

Jazeker! Een dagje een flexwerkplek komen proberen is altijd mogelijk. Je kunt dan gratis aanschuiven en ervaren of werken bij Pop-up professionals ook iets voor jou is.

Maak meteen een afspraak!

Wat zijn de voorwaarden van de abonnementen?

Je abonnement is flexibel opzegbaar m.i.v. de 1e dag van de maand, met een opzegtermijn van 2 maanden. Bij de start van je huurtermijn voldoe je een maand borg, die je na je beëindiging van je abonnement weer retour krijgt, mits je hebt voldaan aan je verplichtingen. Verder vragen we een eenmalige bijdrage van € 22,50 administratiekosten.

Per uur werken

Kan ik ook per uur een werkplek huren?

Dat is mogelijk. Je kunt bij ons een strippenkaart kopen met een minimum van 8 strippen. 1 strip staat gelijk aan 1 uur werken. Of je boekt je plek via onze website.

  • 1 strip is één uur werken en kost € 3, –
  • Minimale afname van 8 strippen
  • Strippenkaart heeft een geldigheid van een halfjaar.

Kan ik bij jullie vergaderen?

Kan ik ook een vergaderruimte bij jullie huren?

Jawel. De vergaderruimte voor maximaal 15 personen is te reserveren op aanvraag en ook te boeken in de avonduren en de weekenden. Dit kun je doen via onze website. Of mail ons voor meer info: popin@popupprofessionals.nl. Als je een werkplek abonnement afsluit krijg je extra korting op de vergaderzaal, die wel kan oplopen tot 45,00 euro per boeking!

Check de vergaderzaal

Vragen over het gebouw

Wat zijn de openingstijden?

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09:30 – 17:30 uur. De vergaderruimte is op aanvraag ook ’s avonds en in het weekend te huur. Onze spreekruimtes kun je ook op werkdagen ’s avonds huren.

Wat zijn de beste tijden om te komen werken? Waneer is het druk wanneer is het rustig?

De beste tijd is voor iedereen verschillend. Zoek je contacten of wil je lekker doorwerken? Doorgaans is de vrijdag een rustige dag. Wil het zeker weten? Bel ons dan even voor je komt.

Wie zitten er nog meer in het gebouw?

De Pionier is een bedrijfsverzamelgebouw met diverse MKB’ers. Er zit een aantal coaches en ICT’ers, maar ook een yogaschool, een koffieschool en een aannemer. Alle namen vind je op de website van De Pionier.

Bereikbaarheid

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Je kunt op het terrein van De Pionier gratis parkeren, maar de plekken zijn beperkt. Ook aan de straat en bij het aangrenzende pand (Nieuw Welgelegen) is er gratis parkeerruimte.

Komt er ook een bus of tram in de buurt?

Ja, bus 7 naar Kanaleneiland stopt om de hoek (3 min. Lopen).

De tram stopt in de buurt (10 min.).

Is de ruimte goed toegankelijk (rolstoelvriendelijk)?

Pop-up professionals zit op de begane grond en is dus goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Naast onze ruimte is een invalide parkeerplek.