Pop-up professionals team

Pop-up professionals maakt deel uit van Pop-up office coöperatie U.A. en is op 15 maart 2013 gestart door twee zelfstandig ondernemers, Cora Bastiaansen en Tanja Smorenburg. Met ingang van 1 april 2014 heeft Cora Bastiaansen haar inzet voor Pop-up professionals beëindigd. Tanja is momenteel de enige bestuurder bij en eigenaar van Pop-up professionals. Van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur is zij meestal aanwezig of bereikbaar.

Wie zijn wij

Tanja Smorenburg

Tanja volgde een opleiding aan de Nederlandse Film- en Televisieacademie in Amsterdam. Ze werkt als regisseur en scenarioschrijver, waarvan de laatste 12 jaar op freelance basis. Daarbij richt ze zich op het vervaardigen van film voor bedrijven en overheden. Ze is specialist op het gebied van audiovisuele communicatie. Tanja verbindt graag mensen aan elkaar en is ondernemend, creatief, een netwerker en goede organisator. Ze is is altijd in voor een lolletje. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Lyan Appel

Lyan Appel is grafisch ontwerper die bij Pop-up professionals de website onderhoud. Daarnaast verleent ze verschillende hand en span diensten.

Ellis de Grient Dreux

Ellis de Grient Dreux is de stagiare marketing bij Pop-up Professionals. Zij duikt in Twitter, Facebook materie en is voor de komende 6 maanden bij Pop-up werkzaam.