In deze video stelt Tanja zich voor en vertelt ze je op ZZP-TV aan video’s kunt verwachten.

Abonneer je op ZZP-TV en bekijk onze tips eens in de twee weken!

ZZP-TV is er voor slimme ondernemers!

ZZP-TV VOOR SLIMME ONDERNEMERS

Tanja onderzoekt hoe je nog slimmer, handiger, beter kunt ondernemen. Ze interviewt hiervoor experts, test handige tools of deelt haar eigen tips. Alles om je verder te helpen je bedrijf slimmer te runnen en meer omzet te maken.

Elke twee weken een nieuwe video voor jou!

Copyright ©2017 Tanja Smorenburg

In deze allereerste vlog gaat Tanja meteen aan de bak met een onderwerp waar de meeste ondernemers een broertje dood aan hebben: telefonische acquisitie. Het is ook niet Tanja’s hobby, dus Victor Huiting van Rivercloud helpt haar op weg. Victor is salestrainer en verzorgt telefonische acquisitie voor bedrijven. Hij geeft tips en adviezen om je telefonische verkoop te verbeteren.

Tanja test haar eigen bel-talent in deel 2 van deze vlog.

Download hier je gratis belscript-template

Tanja test haar eigen bel-talent in deel 2 van deze vlog. Bij ZZP-TV zijn we meteen aan de bak gegaan met een onderwerp waar de meeste ondernemers een broertje dood aan hebben: telefonische acquisitie. Het is ook niet Tanja’s hobby, dus Victor Huiting van Rivercloud helpt haar op weg.

Victor is salestrainer en verzorgt telefonische acquisitie voor bedrijven. Hij geeft tips en adviezen om je telefonische verkoop te verbeteren.

Check in deel #1 de tips van Victor Huiting.

Download hier je gratis belscript-template