Events en trainingen bij Pop-up professionals

workshop boekhouden

WORKSHOP BOEKHOUDEN

BOOTCAMP BOEKHOUDEN VOOR ALLE ZZP’ERS (OOK ALS JE AL EEN TIJDJE BEZIG BENT)

2 november 2017

Workshop Boekhouden
Bevindt jouw administratie zich in een schoenendoos? Vind jij je boekhouding bijhouden ook een noodzakelijk kwaad? En staan blauwe enveloppen voor jou symbool voor slapeloze nachten? Geen nood!

Want in een (pittig) uurtje spijkert Ronald Harreveld van Siffror Administratieve Dienstverlening jou helemaal bij tijdens zijn Bootcamp Boekhouden! Wil je ook je administratie op orde brengen? Laat Ronald jou helpen en meld je aan voor de workshop boekhouden. Hij helpt je op weg met al je vragen rondom je administratie, onder het motto ‘ domme vragen bestaan niet’. Met alle nuttige tips bespaar je ook geld! Dus de workshop verdien je zo weer terug.

Wat ga je leren tijdens de workshop boekhouden? 

Bij deze workshop boekhouden leer je o.a. hoe je problemen met de belastingdienst voorkomt, de basisprincipes van een goede boekhouding opzetten, hoe het precies zit met aftrekposten en regelingen zoals de Kleineondernemersregeling.

Voor wie

zzp’ers (ook diegenen die al jaren bezig zijn!).

Prijs:

39,95 ex btw

Meld je aan via dit contactformulier

4 + 1 = ?

Over de trainer

Ronald Harreveld werkte 30 jaar voor een administratiekantoor en richt zich nu met zijn eigen bedrijf volledig op zzp’ers, kleine ondernemers en stichtingen. Hij is gespecialiseerd in de culturele en creatieve sector. Ronald geeft regelmatig boekhoudtrainingen en is bekend van zijn blogs over boekhoudkundige en fiscale zaken voor het zzp platform zakelijkgroeien.nl.

http://www.siffror.nl

Over de trainer

Ik werk met kinderen tussen de 8-12 jaar.

De kinderen met wie ik werk vinden het lastig om voor zichzelf op te komen, durven zichzelf niet duidelijk uit te drukken of vinden het lastig om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Kinderen die zich veel met leeftijds- en klasgenootjes vergelijken en zichzelf daardoor niet goed genoeg vinden. Kinderen die de lat voor zichzelf telkens zo hoog leggen dat ze hem net niet kunnen halen. Met als gevolg dat ze verdrietig en boos zijn. Met name op zichzelf.

talentvoorgeluk.nl

Praktisch

2 november 2017

De groepen zijn niet groter dan 10 deelnemers waardoor er zeer veel persoonlijke aandacht is!

Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Kosten: €39,95

Locatie

De Pionier
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht

De Pionier bevindt zich achter het Jaarbeursterrein en het Holland Casino, en er stoppen diverse bussen en een tram in de buurt. De Pionier heeft eigen gratis parkeerruimte (buiten openingstijden afgesloten).