Acquisitie training voor zzp’ers

Je bent zelfstandig ondernemer en goed in je werk. Een echte vakman of vakvrouw. Daar ben je trots op! Je opdrachtgevers zijn lovend over jou en de kwaliteit van je werk. Maar toch breekt het angstzweet je uit als je jezelf moet ‘verkopen’.

“Vraag ik niet teveel? Een scorende offerte, dat lukt me toch niet. Wat moet ik zeggen bij een verkoopgesprek, of juist niet? Die ene droomopdracht binnenslepen, nee…, dat kan ik niet! Komt er nog wel een volgende opdracht… “

Kortom, je vindt het lastig om jezelf en je kwaliteiten voldoende over het voetlicht te brengen. Herkenbaar? Al die twijfels en vragen hoeven niet! Je hoeft er niet alleen voor te staan in je acquisitie!

Voordelen van het acquisitieteam

  • Steun en begeleiding van een ervaren salesprofessional en coach bij jouw acquisitieproces
  • Teamgevoel bij zelfstandig ondernemerschap
  • Gestructeerd leren acquiren en focus bliven houden
  • Acquisitie die bij jou en jouw klanten past
  • Overzicht over je portefeuille/pijplijn in één rapport
  • Merkbare verhoging van je omzet

Ik neem deel aan het A-team  omdat ik behoefte had aan meer sturing en begeleiding in het pitchen, en werven van klanten en opdrachten. Sander heeft die vraag goed ingevuld. Inmiddels heb ik heel wat opdrachten met zijn systeem kunnen binnenhalen! Goed voor de vaardigheden en het zelfvertrouwen!

Jan
JanFotograaf

Ik heb deelgenomen aan het Acquisitieteam omdat ik het moeilijk vind om mezelf te verkopen en daarom een stok achter de deur nodig heb om actief acquisitie te plegen.

Jenny Dirven
Jenny DirvenHRM advies

Hoe werkt het ?

In een groep drie tot vijf ondernemers ga je aan de gang met alle acquisitie perikelen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Je helpt elkaar als ondernemer. De zeer ervaren salesprofessional en coach Sander van der Meer van Talective begeleidt en ondersteunt je bij al je acquisitievragen. Zo sta je er niet langer alleen voor!
Elke bijeenkomst wordt dieper ingegaan op een of meer aspecten van het salesproces. Binnen het team richten we ons zowel op het aanleren van  een systematisch, overzichtelijk acquisitieproces als doelgerichte communicatie met de klant.

  • Tweewekelijks bijeenkomsten
  • Duur is  3 maanden, waarna je maandelijks kunt verlengen.
  • Vertrouwen en respect spelen een grote rol
  • Vooraf intakegesprek met Sander van de Meer

Kosten zijn € 150,00 per maand ex. BTW per maand.

Dit is je coach

Sander van der Meer van Talective gaat het A-team begeleiden en geeft advies en counseling bij acquisitie.

Talective is gericht op het activeren van ieders eigen talent. Daarbij worden tientallen jaren ervaring in grote en kleine salestrajecten gecombineerd met coaching en hulp bij alle elementen in het salesoverleg, waarbij het vinden van je eigen stijl, overtuigingskracht en tempo voorop staan.  Jij zult uiteindelijk in staat zijn om je eigen acquisitie op een evenwichtige manier uit te voeren, zodanig dat het bij je past. En dan nog blijf je leren in de groep, zolang je dat prettig vindt!

Sluit je aan bij het A-team!

Ga jij ook aan de gang met acquisitie, met de back-up van je eigen A-team? Leer systematisch acquireren, haal meer klanten binnen en behaal een verhoging van je omzet. Meld je nu aan via het inschrijfformulier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tanja Smorenburg via info@popupprofessionals.